שמן אתרי עץ התה מבית אתריא

שם בוטני – Melaleuca Alternifolia.

יתרונות עד קצות האצבעות

שמן אתרי עץ התה, המופק מהעץ האוסטרלי הנושא את אותו השם, הוא אחד מן השמנים האתריים המוכרים והשימושיים ביותר.

הוא ידוע בעיקר בזכות תכונותיו האנטי דלקתיות והאנטי פטרייתיות, בהיותו מגביר טיבעי של מערכת החיסון שלנו וכן בהיותו שמן אנטיספטי מחטא בעל עוצמה גבוהה.

שמן עץ התה אתריא

שמן עץ התה – היסטוריה עשירה של טיפול ומניעת מחלות

שמן עץ התה, המופק מעליו של עץ קטן מידות אשר גדל בקווינסלנד וניו סאות' וויילס באוסטרליה, הוא שמן אתרי שהוכח כיעיל ביותר למספר מטרות רב, כולל שמירה על בריאות העור, השיער והציפורניים.

הילידים האוסטרלים (אבוריג'ינים) מכירים את תכונותיו של עץ התה מזה מאות שנים. במקור, עלי עץ התה היו נכתשים באופן ידני על מנת להשיג את מיצוי השמן ואז נשאפים על מנת לרפא שיעול או הצטננות. כמו כן האבוריג'ינים נהגו למרוח את השמן על גבי העור לטיפול בחוליים שונים.
   

בנוסף ליתרונותיו המוכחים מבחינה מדעית, שמן עץ התה הוא תכשיר זמין, לא יקר ובטוח כאשר משתמשים בו בהתאם להתוויות *ולהנחיות המקצועיות.

שמן אתרי עץ התה אתריא

הפתרון הטבעי לפטרת ציפורניים

שמן עץ התה הוא פתרון טבעי מצויין לטיפול בפטרת ציפורניים.

לשמן תכונות אנטי-בקטריאליות מועילות, שהופכות אותו לאפקטיבי ביותר בטיפול בזיהומים נפוצים אשר גורמים לפטרת ציפורניים.

טיפול טבעי באמצעות שמן עץ התה יכול לתת מענה לבעיית הפטרייה בציפורניים ולצמצם הופעתה עד כדי היעלמותה.

חשוב לזכור שקשה להיפטר מפטרת ציפורניים ושגם אם נפטרנו ממנה, היא עלולה בהחלט לחזור באם לא נשמר את הרצף הטיפולי בציפורן ובעור סביבה.

לכן, במקרה של נגיעות ואף במקרה של ריפוי מהפטרת, מומלץ תמיד לשמור על האזור הנגוע יבש ונקי, ובמקרה של הופעת הנגיעות בשנית לחזור ולטפל באמצעות שמן עץ התה.

שימושים נוספים בשמן עץ התה

שמן עץ התה מעולה גם לטיפול בהרפס סימפלקס ומעודד חידוש של תאי העור. שמן עץ התה בשילוב עם רוזמרין מצויין גם לטיפול בכינים.

כדי להשתמש במוצר באופן נכון ומותאם לטיפול בסימפטומים הללו יש להיוועץ בארומתרפיסט מוסמך טרם השימוש אבל הנה כאן למטה נתנו לכם טיפ שימושי לטיפול בפטרת ציפורניים.

שמן עץ התה ETHERIA

טיפ לשימוש בשמן עץ התה

    טיפול בפטרת ציפורניים
    למהול 2 טיפות שמן עץ התה ב 5 מ"ל שמן צמחי (כפית) –שמן נשא, למשל שמן שקדים, ולמרוח על עור נקי באזור הנגוע.

    דברים שחשוב לדעת

    * יש לעיין היטב בהתוויות ובהוראות לצרכן המצויינות על תווית המוצר. בכל מקרה או חשד לבעיה רפואית-בריאותית, חובה להתייעץ עם ארומתרפיסט/ית מוסמך/ת או רופא/ה טרם השימוש על מנת לוודא שימוש נכון ומותאם למטופל ולמצבו.

    ** נדגיש גם כאן שאין למרוח את השמן על רקמות ריריות כמו העיניים, פה, איברים אינטימיים וכדומה.

    *** מומלץ לנסות קודם לשימוש כמות קטנה של תרכובת שמן אתרי עת התה מהול בשמן צמחי (בהתאם למינון המופיע על תווית המוצר) על מפרק כף היד בחלקו הפנימי, על מנת לוודא שאין תגובה אלרגית כלשהי.

    לרכישת שמן אתרי עץ התה מבית אתריא בריאה מהטבע - הקליקו כאן

    לרכישה עכשיו

    הצצה לחנות שלנו